WOW vilken utbildning!!

Nu har jag tagit ett steg i rätt riktning känns det som och gått en utbildning till personlig tränare. Har gått denna utbildning som jag tidigare nämnt genom the Academy och jag vill tacka dem för en helt fantastisk utbildning. Lärarna, coacharna, föreläsarna och alla i klassen har gjort denna utbildning väldigt lärorik och inspirerande.

Vi har varit i skolan/lokalen/gymmet i 14 dagar i stäck, allt från 10-17 timmar/dygn och verkligen försökt ta in så mycket vi bara kan. Det har såklart varit väldigt tufft och intensivt men samtidigt har jag fått så mycket kraft och energi tillbaka. Föreläsningar om ledarskap, kost, träning, skador, träningsupplägg mm. och väldigt mycket praktisk träning i form av samtal, instruktioner och träning på gym och utomhus. Det har på så sätt varit utbildning och träningsläger i ett, eftersom man fått träna med en PT varnnan gång och fått agera PT den andra gången. Tufft för både kropp och hjärna men otroligt roligt och utvecklande.

Dessa två veckor har verkligen varit enormt inspirerande för mig. Både att få träffa så många kunniga, kloka, fokuserade och motiverade människor och själv vara tvungen att tänka till hur jag vill att mitt varumärke ska se ut och vad jag vill göra med denna utbildning. Har försökt skriva ner alla tankar och idéer jag fått på väg till och från utbildningen. Har börjat sortera och strukturera tankarna denna vecka och får se vad som blir verklighet av dem. Spännande!

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *