Update från livet

Nu var det extremt länge sedan jag uppdaterade bloggen här.. Lite drygt 6 månader som känns som 3 år ungefär, då det hänt galet mycket i mitt liv sedan februari 2015. Tänkte skriva ihop en liten sammanfattning vad som hänt, mycket för min egen skull för att kunna kika tillbaka på.

Efter det att jag kom hem från min fantastiska resa i Qatar och Kenya så hade jag 2 dagar hemma innan jag började mitt allra första jobb som Leg. Fysioterapeut, vilket kändes enormt stort och roligt ! Ännu roligare blev det när jag fick världens bästa välkomnande och introduktion av alla på arbetsplatsen, kunde inte önskat mig en bättre start på arbetslivet.  TACK TILL ALERIS REHAB I TULLINGE !

I mars så hann jag med att gå en fantastiskt rolig och inspirerande kurs till Löpcoach ( en vidareutbildning på PT-utbildningen) genom The Academy. Detta ledde till att jag höll en del löpteknikstillfällen med nära och kära och sedan faktiskt har börjat jobba en del som löpcoach med mitt företag. Riktigt rolig kombination med jobbet som PT eftersom så många springer och vill bli bättre/få bättre teknik.

Sedan under våren träffade jag på en väldigt saknad gymnasiekompis, Alexandra, som är med och driver en ridskola, Mälarhöjdens Ridskola. Så himla kul att träffa henne igen och häftigt att upptäcka vårt gemensamma tänk kring ridning och träning. Det ena ledde till det andra och redan under våren testade vi på ett projekt att ha fysträning för ryttarna på ridskolan ”Starka ryttare”. Projektet blev grymt lyckat och nu till hösten fortsätter projektet och jag håller i fysträning på Mälarhöjdens Ridskola en kväll i veckan. Där fokuserar vi på kondition, styrka och rörlighet riktat mot just ridning.

Sommaren har varit väldigt bra men gått alldeles för fort.  Den började med att jag fyllde 25 i juni, vilket firades med familj och vänner och fortfarande får mig att le när jag tänker på det 😀

Under sommaren har jag hunnit vara iväg på många väldigt olika och häftiga småresor trots endast 2 veckors semester sammanlagt. Resandet började till Kiel, under Kieler Woche såklart, där jag hälsade på kompisar och tillbaka i Melsdorf. Detta var en helt fantastisk helg med massa nostalgi. Sedan 1 vecka på Koster där vi turligt nog för det mesta hade fint väder och även firade mamma med en härlig överraskningsfest som blev väldigt lyckad. Underbart väder, härliga människor och en oförglömlig dag. Sen blev det Barcelona en långhelg med Erica som också blev en sjukt bra resa med semester- och turistfeeling ! 😀

Sista resan jag hann med var till Schweiz med löparkompisar där vi sprang Matterhorn Ultraks. Denna resa kräver dock ett eget inlägg för att jag någorlunda ska kunna beskriva hur fantastiskt vi hade det där och vilken WOWupplevelse i var med om ni vi sprang loppet.

Resten av sommaren så köttade jag jobb och njöt av livet med lopp, fest och andra härligheter.

I slutet av augusti så var tyvärr min tid på Aleris över men där tog även nästa jobb vid som Fysioterapeut på Capio Artro Clinic. Mycket nytt och spännande . Samtidigt som nytt jobb påbörjades , satte även studierna på masterprogrammet igång. Riktigt taggad för både plugg och jobb så känns min höst väldigt rolig och utmanande!

Sen kommer det väl dröja lika länge till nästa update om jag känner mig själv rätt.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *