TACK

Första och största tacket går givetvis till Pandox!!

Jag är imponerad och fascinerad av Pandox Youth Handball Movement. Jag är oerhört glad och tacksam för att jag fick äran att åka iväg på detta häftiga projekt och jobba med barn och handboll i Kenya. Det är ett grymt projekt som gör många barn glada, vilket värmer i hjärtat!

Nästa tacket går till Lisette! Ett väldigt stort och hjärtligt tack! Denna fantastiska kvinna med mod och tålamod som väglett mig och gjort denna resa otroligt rolig, spännande och fått mig att känna mig trygg även i väldigt annorlunda och otrygga situationer. Sedan har vi haft bra samtal om allt vi upplevt och tänkt på, vi har utbytt tankar och idéer och även skrattat väldigt mycket varje dag Sedan är hon väldigt bra på det hon gör, träna och lära ut handboll till både barn och vuxna . Hon är en förebild både för mig och många andra människor i Kenya!!

Jag har lärt mig väldigt mycket av denna resa ,av alla upplevelser , av nya utmaningar och av Lisette. Hon har gjort det här 3 år i rad nu och har fått igång ett otroligt häftigt projekt med Håkan (som varit här i 2år innan) och projektet bara växer och blir bättre.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *