Söndagen

Har inte hunnit uppdatera om min söndag här i Nyeri. Det var en av de bästa dagar helt klart! Efter att vi hade packat upp kartonger någon timme och försökt dela upp innehållet i alla kartonger på ett bra sätt så mötte Winnie, hennes syster Merci och deras kusin Ken upp mig utanför hotellet. Winnies önskan i torsdags när jag var hemma hos dem var att hon så gärna ville gå och bada i poolen som finns på Green Hills hotell, så dit gick vi med vår badpackning. Det känns som mina småsyskon ungefär, Winnie släpper inte taget om min hand och alla 3 pratar i mun på varandra vad de gjort sedan i torsdags, hur skolan har varit och berättar om deras tidigare badupplevelse. Winnie och hennes syster har varit endast 2 ggr på Green Hills tidigare i sitt liv, trots att det ligger nära och koster ca 25 kr / barn att få bada hela dagen.

Meric och Ken var något rädda första 2-3 doppen och släppte inte kanten på bassängen på hela dagen trots att det var en bassäng där de kunde bottna. Men det roliga var att man såg hur mycket tryggare de blev för varje dopp. Winnie var väldigt modig i jämförelse , hon doppade huvudet flera gånger och vi dök och simmade tillsammans när hon höll i sig på min rygg. Det blev även några vändor där jag försökte lära henne lite bröstsim, vilket gick bättre än vad jag förväntat mig. Dock superfullt i bassängen så svårt att simma flera m i sträck..

Efterbadet gick vi tillbaka till White Rhino, där vi bor och åt pizza tillsammans och jag fotade skoluniformsutdelningen som House of Human Right hade i trädgården på White Rhino.

 

Sjukaste fågeln kom till Green Hills

 

 

Winnie, Merci och Ken i den iskalla poolen 🙂

 

Världens finaste tjej som jag försökte lära simma 😀

 

 

 

Efter badet blev det Pizza i skuggan på White Rhino

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *