#PandoxgoesKenya2015

Årets #hashtag, där ni kommer hitta alla bilder från denna resa på instagram eller så kan ni följa momatzotraningochhalsa 🙂

 

Nu är vi framme i Nyeri. Vi bad Julius plocka upp oss i Nairobi klockan 10 ”svensk tid” (= i tid) och han kom faktiskt redan 10.10 , vilket var en positiv överraskning 😀

Det tog dryga 3 timmar att komma till Nyeri med 1 stop på vägen. Ett stop vid en highschool-turnering på Mango highschool, där skolor spelade handboll, fotboll, basket, hockey och rugby mot varandra. De är inne i en del av terminen just när det är bollsporter som gäller på idrotten i skolan och då måste skolorna delta i vissa turneringar på helgerna.

Vägen hit är väldigt spännande. Vi såg väldigt mycket som inte är så vanligt att se hemma. Människor som går, springer och cyklar längs med motorvägen, djur som åsnor, kossor, höns osv går lösa vid sidan av vägen, bananförsäljning mellan bilarna och fina marknader.

Väl framme på hotellet, ett nytt hotell detta år som ligger lite närmare skolan där vi ska hålla till, så blev vi även där positivt överraskade av fina, rena rum, bra wifi och alla kartonger med packning Pandox skickade är också här.

Just nu sitter vi och förbereder morgondagen med träning och presentation av årets upplägg. Vi inväntar bara på sista informationen om vilka skolor det är som kommer imorgon så träningen hamnar på rätt nivå. Så snart kommer Julius och Isaac hit och vi går igenom allt tillsammans.

 

IMG_8060

Vår matatu-skjuts

 

 

 

 

 

 

IMG_8066

Rugbyplanen

 

 

IMG_8073

 

 

IMG_8078

Bananer på väg

 

 

IMG_8084

 

 

IMG_8097

Dagens lunch: Ugali & kyckling

 

 

 

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *