Pandox är bäst

Jag kan inte tacka Pandox nog för att de gör detta projekt möjligt ! Stort tack till Pandox!!

Handbollen sprids och växer i detta område, massor utav barn får en härlig fritid genom att ha möjlighet att spela handboll samt massor utav nya tränare utbildas och sprider sporten i sina skolor och sin omgivning. Även många skolor har besökts och uppskattat detta enormt. På detta vis har även massor utav andra barn fått upp ögonen för handboll genom att se oss träna några av barnen på deras skola.

Detta år när även House of Human Rights har varit med och projektet breddats enormt. Massor utav barn har fått skoluniformer, HIV-drabbade familjer har fått madrasser, mat och omtanke, ett barnhem fått mat, leksaker och kärlek, barn och vuxna har fått utbildning inom områden som jämställdhet, Hiv/Aids, miljö och utveckling och mycket mer har de lyckats åstadkomma här.

Även om det är något svårt att se när man är här att vi gör skillnad tycker jag, så försöker jag ta ett kliv tillbaka om kvällarna och se det ur ett annat perspektiv : att vi faktiskt gör skillnad varje dag vi är här. Det är lätt att hamna i tankebanan att ”vi skulle kunna göra mer” och  ”det är så många fler som kanske skulle behöva hjälpen ännu mer..” Men man måste ju börja någonstans. Och jag vet att när vi varit hemma ett tag kommer jag kunna se det på ett ännu bättre sätt.

 

Tack såklart också till världens bästa kollega Lisette!

Och även till mina nya kollegor för detta år, så himla roligt att vi faktiskt var 4 stycken som åkte detta år.

Tack till Carin, Therese och Lisette för en fantastisk upplevelse och resa tillsammans.

Glöm inte att följa House of Human Rights på Facebook eller deras hemsida. Jag är otroligt imponerad och fascinerad av er 3 som lyckats nå så många människor med er hjälp.

 

”God bless Pandox”

Feedback på årets kurs

Feedback på årets kurs

 

IMG_5211

 

IMG_5212

 

IMG_5213

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *