Ny vecka – Pandox training course week 2

Denna vecka har börjat med en alldeles fantastisk måndag ! Inte så många deltagare som dök upp fram till 9.30 (utsatt tid för kursstart är 9.00), jag tror vi räknade till 7 eller 8 stycken. Men innan dagens slut så hade vi fått ihop det till hela 24 deltagare som tränare i kursen.

På förmiddagens träning så blev det ett bas och genombrottspass med ett härligt gäng barn från Muringato primary  school. Fler och fler deltagare dök redan upp under träningens gång och var direkt aktiva och ville vara med. Riktigt roligt att se ett sådant intresse och engagemang.

Efter lunchpausen så blev det ”How to prevent injuries”- passet igen som förra veckan. Teori och praktik. Den praktiska träningen blev riktigt lyckad då vi körde många övningar 2 och 2. Detta fick gruppen att närma sig varandra, skratta (väldigt mycket ) tillsammans och därmed lära känna varandra på ett roligt sätt. Dessutom var de väldigt duktiga på att ta instruktioner och testa på övningar som de aldrig sett förut. Väldigt roligt och peppande att se dem.

En perfekt start på denna vecka.

 

Förmiddagens träning

Förmiddagens träning

 

DSC_0040

 

DSC_0043

 

IMG_3171

 

Det gäller att vara tydlig ;) HAHA

Det gäller att vara tydlig  HAHA

 

Gruppbild

Gruppbild

 

 

DSC_0054

Eftermiddagens träning

 

DSC_0065

 

DSC_0069

 

DSC_0071

 

DSC_0072

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *