MomatzO Träning & Hälsa goes styrkelyftarkurs

Detta år har gått i utbildningens tecken ! Jag verkligen ÄLSKAR att gå på kurser. Verkligen gå in för något en hel helg/vecka och lära sig nya saker, hämta inspiration och lära känna massa nya människor med samma intresse och därmed utvidga sitt kontaktnät.

Mitt mål i år med företaget var att kunna tjäna ihop pengar och gå utbildningen till personlig tränare, vilket jag lyckades göra. Sen när det denna höst gick bättre än förväntat med företaget och jag faktiskt har kom igång med att jobba som personlig tränare, så har jag valt att lägga de pengar jag gå + med på kurser och utbildningar detta år. Jag är inne i en sådan fas (hoppas den håller i sig länge 😉 ) då jag bara vill ha massa ny kunskap, vilket är en härlig känsla. Snart säger det väl stop och jag msåte omsätta kunskapen i praktik för att vilja ha mer sen. Men just nu njuter jag av att bara ta in ny kunskap och använda i mitt liv och till mitt nuvarande och blivande yrke.

Denna utbildning, inlärningsmetodik av skivstångsträning, gick ut på att få kunskap om hur man lär ut just skivstångsteknik. Den har gett mig massor av ny INSPIRATION att använda mig själv av och dela med mig av och jag har lärt mig otroligt mycket nya saker.

Det har varit roligt att själv få en bättre teknik i alla skivstångsövningar, få lära sig vad man ska kolla på när det gäller andras teknik och vad man kan göra för övningar som hjälper andra att hitta rätt teknik.

Jag måste erkänna att jag blev lite frälst och har redan lagt in ett skivstångspass i veckan i min egen träning! Sjukt effektiv, rolig och bra träning för exakt HELA kroppen. Väldigt kunniga lärare som var grymma på att lära ut !

 

Min nya favoritövning

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *