Kwa Heri

Jag ska ärligt säga att jag verkligen inte alls vill åka hem eller snarare inte åka härifrån.

Kan inte upprepa ofta nog hur tacksam jag är att det faktiskt är just jag som fått denna chansen att vara här och jobba i denna fantastiska miljö och faktiskt verkligen göra skillnad för så många människor vi hunnit nå till dessa 2 veckor.

Och allt jag får tillbaka av alla möten med människor, alla situationer , upplevelser och samtal går inte att beskriva. Denna tacksamhet och glädje är så fantastisk. Den tar jag med mig hem.

Sen har jag fått en väldigt fin och bra sak här som jag uppskattar enormt. Varje gång jag är här får jag mer och mer perspektiv på livet. Vad är viktigt i mitt liv ? Vad vill jag göra just nu? Vad mår jag bra av ? Min känsla när jag åker härifrån är att allt faktiskt löser sig om man vill och verkligen är här och nu i alla situationer. Hur klyschigt det än låter så är min feeling i kroppen och hjärnan : Hakuna Matata.

Jag ser fram emot att komma tillbaka till jobbet, vardagen och livet hemma med denna inställning och känsla. Samt med inspirationen av alla nya fantastiska människor jag fått lära känna.

Åh vad jag älskar mitt liv, så jäkla tacksam.

 

Kärlek

 

/H

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *