Kihuyo Primary School

Dag 2 på kursen igår och vi var på Kihuyo Primary School som låg ganska långt bort från Nyeri. En fin byggnad, men också denna väldigt fattig. Deras fält där de har idrott och har målen till de olika sporterna bestod endast av sand.. Vi hade tur nog att det hade regnat dagen innan, det hade kunnat vara väldigt mycket torrare.

På förmiddagen körde vi relativt basic träning men med nya övningar från igår så att deltagarna får med sig så mycket olika övningar som det går. Barnen var duktiga men hade inte spelat handboll många gånger i sitt liv.

På eftermiddagen var det dags för skadeförbyggande och knäkontroll igen ! Bästa dagen 😀 Vi gick igenom knäkontroll och andra skadeförebyggande och stärkande övningar.

Det är en såå häftig och fantastisk känsla att kunna sprida exakt samma kunskap som hemma och prata om samma saker. Deltagarna uppskattar verkligen detta pass, dock har de oftast mest frågor om hur de ska tänka med sin egen träning och dessa övningar. Ju bättre coacherna blir på detta tänk ju bättre kommer de kunna sprida det vidare till sina skolor och handbollsspelare, vilket är härligt att veta.

 

Uppvärmning med stafetter

 

 

 

 

 

 

 

 

En kossa kom på besök under eftermiddagens träning

 

Kwaheri ( Hej då)

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *