Dag 5 på Giakania Primary School

Sista kursdagen och dags för exam-training för alla deltagare. De har blivit indelade i 4 grupper som alla skulle hålla i olika delar av träningen. De fick ett riktigt härligt gäng barn från Giakania Primary School att träna med.

Alla genomförde träningen väl och vi avrundade förmiddagen med feedback på allas del av träningen.

Sedan samlade vi även in feedback från deltagarna på hela kursen innan lunch, som visade sig väldigt positiv från deltagarna. Både Lisette & jag , deltagare samt MSG är över förväntan nöjda med det nya upplägget att åka till en ny skola varje dag istället för att skolorna kommer till en och samma skola. Väldigt roligt för oss att se de olika skolorna och även skolorna (inklusive rekotorer, lärare och elever) uppskattar en hel dags besök av oss. Deltagarna har fått bättre sammanhållning då de spenderar lunchen tillsammans på dagens skola. Även tiden hålls bättre och mer intresse har visats denna vecka. Riktigt roligt !

Under eftermiddagen fick deltagarna testa på ett smakprov av Carins och Thereses workshop med House of Human Rights som de har gjort under veckan med barnen. Detta var mycket uppskattat av deltagarna.

Därefter följde såklart den vanliga avslutningsceremonin med diplom -, t-shirt och usb-minne-utdelning.

En superbra fredag ! För min del fick den avslutas med plugg.. Inte det roligaste , men väl behövligt 😉

/H

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *