Dag 4 – Riamukurwe Primary School

Den fantastiska känslan från igår bara fortsätter in i dagens träning på Riamukurwe Primary School. Även här en riktigt fin lärare på skolan som hade förberett massa härliga barn till oss för dagens träning. Nästan så att det blev för många. Vi började träningen med 44 barn som nog på slutet hade blivit upp mot 55-60 barn. Alla ville vara med och det var något svårt att hålla räkningen.

Men roligt hade vi allihopa. Deltagarna fortsatte också på samma sätt och även de som somnade vid trädet i början av veckan var med på plan och hoppa och hjälpte barnen. Väldigt roligt att se !

Dagens fokus var genombrott : dock aningens för svårt för hela gruppen då endast vissa var helt med på tekniken. Men även det lär sig deltagarna mycket av att se när det inte riktigt går hem hos barnen.

 

Eftermiddagen bestod av ”matchuppvärmning” , målvaktsuppvärmning samt teknik och sedan skott från alla positioner och match för deltagarna. Riktigt rolig träning även det.

Känns som jag är inne i något slags lyckoflow… Vill inte att denna resa och alla möten med människor ska ta slut..

Efter handbollsdagen var det dags för mig att åka tillbaka till Muringato Primary School för en kopp te med härliga Hillary och utdelning av uniformer av de mest behövande barnen på den fattiga skolan.

 

/H

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *