Dag 4 på kursen

Ytterligare en riktigt bra dag på Temple Road School med härliga handbollsintresserade barn.

Vi startade morgonen med lite match för deltagarna som var sugna att spela lite innan första träningen. Den första gruppen barn kom redan väldigt tidigt och det blev en lång men väldigt bra förmiddagsträning. Barnen var extremt lyhörda och sög åt sig all kunskap som svampar. Så himla inspirerande att träna sådana barn som vill lära sig.

De var unga, kanske runt 10 år, och nybörjare men tack vare deras vilja så fick vi till ett riktigt bra försvarspass, vilket var kul.

Under lunchen började vi fixa inför examen imorgon, dvs vi började fixa i ordning USB-stickorna med rätt material på till deltagarna.

Efter lunchen var det ett stort gäng barn som kom och deras fokus var inte fullt lika bra som den tidigare gruppen. Men det blev en bra träning där vi gick igenom grunderna och avslutade med match.

Kvällen har vi ägnat av att fixa i ordning resterande 18 USB-stickor, tröjor och gummiband inför morgondagen. Det ska bli riktigt spännande att se hur lärarna löser uppgiften att hålla i delar av morgondagens träning.

 

Förmiddagen träning

Förmiddagens träning

Försvarsträning

Försvarsträning

 

Gruppbild

Gruppbild

 

Eftermiddagens träning

Eftermiddagens träning

 

Gruppbild

Gruppbild

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *