Dag 3 – Kiamuiru Primary School

Måste bara börja med att säga  vilken otroligt fantastisk dag det har varit idag! Känner mig otroligt glad och tacksam för det 🙂

Vi har varit på Kiamuiru Primary School. En superfin skola med en underbar lärare , Jaquline (som deltog i vår kurs förra veckan) och fantastiska barn. Dock med en mindre charmig rektor, men så kan det vara.

Började morgonen med att gå igenom lite olika försvar samt presentera gruppindelningen inför fredagens examen. Dagens träning var med fokus på kontringar, halvplan och helplan. Riktigt duktiga både killar och tjejer och väldigt intresserade.

Efter lunch så var det äntligen dags för prevention träning och föreläsning igen. Så himla rolig eftermiddag där verkligen ALLA deltagare var engagerade och gjorde sitt bästa i alla delar. Samtidigt som de ställer bra frågor och bara vill lära sig mer och mer.

 

Sen var det dags för uppdrag köpa skoluniformer till några av de behövande barnen. Idag var jag med 3 stycken elever från Temple Road Primary School i både uniformsaffären samt skoaffären.

Tack till min finaste mormor , morfar och mamma & pappa som gör det möjligt för dessa barn att fortsätta gå i skolan med hela kläder och skor. Detta betyder väldigt mycket för dem.

 

Imorgon efter handbollsdagen så ska jag iväg till den fattigaste skolan vi var på förra veckan som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och dela ut 4 uniformer till.

 

Vecka 2 bara swishar förbi känns det som, bara en träningsdag kvar för Lisette och mig och sedan är det bara examen och en turneringsdag kvar.

Nu ikväll så blir det middag med Grace (läraren från Temple Road skolan) här på vårt hotell.

/H

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *