Wow wow wow

Denna dag har varit toppen verkligen. Vi startade dagen med lite information till de vuxna tilltagarna och sedan lite basic rules och visning av handbollsmatch i klassrummet för Muringato school.

Därefter började vi dagens första träning med skolan. Både Lisette och jag var överens om att detta var den absolut bästa klassen på att lyssna och att de visade så stort intresse och engagemang. De hade endast spelat handboll i 2 veckor och dagens träning avslutade vi med match med alla positioner och regler på plats. Otroligt vilka duktiga barn!! 😀 Vi var väldigt imponerade av både tjejerna och killarna. Med deras vilja att lära sig kommer de gå långt!

Innan lunchpausen så hade klassen önskemål om att få se snö och även Sveriges Partille Cup promo-film, så det visade vi dem innan vi bröt för lunch.

Efter lunch var det dags för Tambaya Secondary school som hade kommit med tjejer och killar som var 17 år. Vissa var nybörjare och vissa hade spelat handboll ett tag. Tränarens önskemål var att de skulle få träna försvar så det gjorde vi. De var duktiga och även de som skulle vara ”nybörjare” gjorde väldigt bra ifrån sig och man kunde inte tro att de precis hade börjat spela handboll.

Vi avslutade dagens pass med att Lisette höll i bålprogrammet där alla , barn som vuxna delog i en stor ring. Väldigt bra och roligt avslut verkade de flesta tycka. Vi kunde konstatera att de flesta som deltog inte var så starka 😉

Efter massa kramar från barnen på skolan så avslutade vi dagen helt. Vi tänkte att vi skulle ge något litet till skolan som tack för att vi har varit där så vi gick en sväng på stan till 2 olika Supermarkets. Jag tycker det är väldigt roligt och spännande att gå och kolla i mataffärer när man är i andra länder och hade kunnat gått där länge 😀 (har eventuellt fått intresset av min kära mamma 😉 )Vi köpte till slut 3 långa hopprep i olika färger som vi ska ge till Greys som får dela ut dem till barnen på rasterna. Sedan ska jag även lämna hopprepen jag fick av Nathalie Nord-Karlsson och kritorna jag fick av Victor Klint till Greys. Barnen kommer bli superglada, så tack igen för det.

Väl hemma på hotellet tog vi en juice med Julius innan det blev dusch och nu bloggning. Strax dags för middag.

Ytterligare en riktigt bra dag här

 

Förmiddagens träning

DSC_0004-1024x491

Gruppbild

DSC_0026-1024x593

 

Eftermiddagens träning

DSC_00131-1024x647

 

 

 DSC_0042-1024x682

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *