Välkomna hit !

Sååååå nu börjar eran del av hemsidan ta form. Välkomna hit allihopa från Mälarhöjdens Ridskola. Roligt att ni har hittat hit och extra roligt om ni är med/kommer vara med på något pass på fysträningen under höstterminen.
Vi drog igång förra onsdagen , dvs 26/8, med fystester som tog lite längre tid än planerat. Men alla genomförde de dem kunde med bravur och riktigt roligt att så många som 12 stycken vara med.
Som vi pratatde om är fystester helt individuella och endast ett utgångsvärde , vart du befinner dig just nu. Vissa fystester passar den ena bättre och andra fystester någon annan. Ofta upptäcker man även själv både sina styrkor och svagheter, vilket är superbra för att kunna sätta upp mål vad just du måste /vill bli bättre på.
Sedan kommer vi göra exakt samma tester igen i slutet av terminen för att se om det skett någon utveckling.
Ni fick även i uppgift att SKRIVA NER ett mål för denna terminen vad gäller träningen, vad just du vill bli bättre på/uppnå under denna tiden. Antingen lämnas de in till mig eller så behåller ni dem själva.

Resultat för fystesterna lägger jag upp till höger på denna sida där det kommer finnas tillgång till lite olika dokument.

Här nedanför på sidan finns det utrymme för kommentarer /frågor/diskussion eller vad man känner för att dela med sig här.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *