Utveckling !

Åh vilken härlig känsla när det faktiskt börjar gå framåt på riktigt. Jag börjar få några fler kunder och jag börjar få lite struktur på saker i företaget. Så sjukt häftigt också att jag faktiskt får bestämma allt helt själv från början till slut och att jag faktiskt kan ta betalt för min kunskap.

 

För mig har träning och hälsa länge känts väldigt självklar och naturlig i mitt liv och det har då fått mig att tänka att alla vet lika mycket men bara inte använder kunskapen eller inte vill välja den vägen i livet. Men äntligen börjar jag inse att det inte är så och att jag faktiskt besitter mycket kunskap om området och har därmed möjligheten att inspirera andra till en mer aktiv vardag, få en starkare kropp och ett hjärta som orkar mer.

 

Hade aldrig i mitt liv kunna föreställa mig att mitt jobb i framtiden skulle kunna vara såhär roligt. Jag kan berätta om träning & hälsa, instruera övningar, prata om vardagsmotion och ergonomi eller göra träningsprogram och faktiskt få betalt för det. Det känns på något sätt lyxigt att ha hittat så rätt i yrkeslivet att man kan ha kul och se fram emot att jobba. Att få jobba med människor och hjälpa dem att hitta sin motivation och lära känna sin kropp är ett otroligt tacksamt jobb.

 

Tack ALLA ni som stöttar och har stöttat och peppat mig från första början med detta lilla projekt att starta eget företag. Öppet hus igår gav resultat i 3 nya kunder (alldeles lagom med jobb såhär bredvid studierna ) och nya projekt är på ingång som jag ser fram emot !

 

 

10523471_10152606673162326_1550697694_n

Öppet hus igår

 

 

10726326_10152606673297326_683854180_n

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *