Uppdatering insamling Muringato Primary School

Nu börjar det ta form med hur allt ska gå till på smidigast sätt för att våra pengar tillsammans ska kunna hjälpa så många elever på bästa möjliga sätt på Murnigato Primary School.

Har varit i kontakt med Hillary ( deras lärare) mycket genom whatsapp. Dock är detta inte helt lätt då deras engelska inte är toppen samt att jag måste förtydliga och upprepa för att vara säker på vad han menar. Det är viktigt att ställa en fråga i taget ( vilket jag inte är så bra på …) för att veta vilken fråga man får svar på och sedan ställa nästa. Häromkvällen skickade jag iväg 2 längre frågor (inte smart..) som var om 2 helt olika saker, den ena om insamlingen och den andra om vi kunde mötas vid en viss plats, en viss tid dagen efter. Dagen därpå får jag endast 1 svar med ungefär  ”Yes thats good.” och jag har då ingen aning på vilken fråga han svarade och vi ska mötas några timmar senare, haha. Men allt löser sig här och alla är helt coollugna ”hakuna matata” oberoende från om de hade planerat massa grejer att göra eller inte.

Det löste sig iaf och igår möttes vi upp. Jag lämnade in alla elevers storlek till uniformsaffären och skoaffären. ”Hanna-listor” som ska vara klara att hämta om en vecka 🙂 Sedan mötte jag Hillary och han fick pengar för att kunna betala skolavgifter mm. på banken till eleven som ska få stipenndie/sponsor för att kunna fortsätta sin skolgång efter åk 8.

Så nu är det igång. Planen är att jag ska hämta alla skor och uniformer på stan nästa tisdag och sedan ta med detta på onsdagen till Murnigato Primary School, då vi kommer ha vår träningsdag på den skolan. Så roligt att få spendera en hel dag igen på Murnigato. Efter skolan är slut nästa onsdag så ska alla elever som ska få skoluniform samt eleven som ska få stipendiet stanna kvar och vi ska ha en liten ” ceremoni” för dem och dela ut uniformerna.

Återigen TACK till alla som swishat era bidrag ! Så otroligt roligt att kunna hjälpa så många barn !

 

Killarnas storlekar på uniformerna som jag lämnar in till uniformsaffären, inte helt lätt att tyda..

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *