Torsdag i Nyeri

4:e dagen med träning avklarad. Idag blev det inte lika mycket utbildning pga förseningar och liknande så de vuxna fick mest vara med på ungdomarnas träning idag och hjälpa till så mycket de ville.

Dagen började med lite kort teori och visning av bilder som vi tagit på de vuxna under deras träning. Sedan skulle vi sätta igång med träning för 2 olika skolor idag, både High Schools dvs lite äldre barn/ungdomar. Rware High School och Gitugi Girl High School. Igår var det klart att båda skolorna fick komma men tyvärr kunde Rware High School inte komma av någon oklar orsak, tråkigt. Gitugi Girl High School kom, men var 2 timmar försenade lite drygt (african time som sagt..) Så Lisette och jag hann ha lite praktik med de vuxna som går utbildningen och leka med barnen från skolan som hade rast.

Innan skolan kom så hann Lisette och jag även åka till banken med Julius så vi kunde ta ut pengar till Safarin som vi nu har bestämt oss för att åka på nästa fredag (mer om den senare 🙂 ). Detta tog dock extremt lång tid, vilket gjorde att vi kom senare än tjejerna gjorde. Inte den bästa starten, men träningen innan lunch var riktigt bra. Vi fokuserade på försvar, vilket deras tränare hade kommit med önskemål om.

Lunchen blev en kortare paus än de andra dagarna och vi åt på ett litet ställe i Nyeri city med Isak och Julius. Riktigt mysigt ställe och väldigt god mat (synd att man inte är så hungrig på lunchen pga värmen bara..). Efter det blev det träning igen med tjejerna, först lite genomgång av regler och de fick se lite filmer på skott från olika positioner. Detta genomförde vi sedan praktiskt, framförallt fick tjejerna testa på kantskott och skott från linjen, vilket de inte hade gjort så mycket tidigare. Även i detta lag finns det några riktiga talanger, vilket är häftigt att se.

Nu när vi kom till hotellet så började det ösregna, det bara vräker ner och blixtrar till och från. Har haft strömavbrott 3 gånger de senaste 20 minuterna. tur att det inte började tidigare 😀 Och väldigt bra för planerna där turneringen ska spelas lördag och söndag.

Vill ni läsa mer eller se andra bilder eller bara är nyfikna så får ni gärna läsa mer på MSG KENYAS hemsida: www.msgkenya.com

Här kommer lite bilder från dagen:

Dagen började med lek med de små barnen från Temple Road School som hade rast 

 IMG_2035

 

 IMG_2038

 

IMG_2037

 

Gitugi Girl High School tränar

IMG_2044

 

IMG_2046

 

IMG_2058

Nu ska Lisette och jag äta middag och fixa i ordning memorysticks som de vuxna ska få med lite material på som vi har gått igenom under veckan som gått.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *