Topploppet 2014

Åh vilken härlig dag vi fick i lördags. Då var det dags för Topploppet 2014 som min moster, min mamma och jag hade sett fram emot länge. Min moster och mamma hade tränat enligt ett träningsprogram de fick av mig sedan i juni och kämpat på hela sommaren.

Målet var tydligt att båda ville springa milen under 1 timme. Så de fick ett träningsprogram med fokus på kondition ungefär 3 gånger /vecka blandat med lite styrka för hela kroppen. Vi körde några träningspass tillsammans under sommaren och jag har fått se deras utveckling, framförallt fysiskt men även psykiskt. De har lärt känna sina kroppar bättre och utmana och vågar tro på sig själva i varje träningspass, vilket är enormt viktigt för att kunna utvecklas fysiskt.

Tyvärr så blev min moster sjuk och kunde inte delta, vilket var väldigt tråkigt för henne. Men hon var ett bra stöd för mamma och mig vid sidan av. Min mamma var väldigt nervös innan men när hon kom i mål på 59.47 min så vet jag inte vem av oss 2 som var stoltast. SÅ HIMLA GRYM!

En otroligt häftig känsla att känna och hoppas så mycket för att någon annan ska lyckas. Det känns som en väldigt rolig arbetsuppgift att göra sitt allra bästa själv för att någon annan ska lyckas. WOW ! Därför är det en ära att få jobba med personlig träning och träningsprogram. och därigenom få andra att kunna uppnå sina mål.

Tacos-uppladdning kvällen innan loppet

Tacos-uppladdning kvällen innan loppet

 

Så otroligt stolt över min mamma

Så otroligt stolt över min mamma

IMG_6339

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *