Tisdag: DAG 2 med träning & utbildning

Idag har det varit en väldigt bra dag schemamässigt för oss. Vi hade barnen hela förmiddagen och tränade med de och efter lunchen så hade vi teori med de blivande tränarna och även praktik på slutet ca. 1 timme.

Idag var det dags för Temple Road Primary School att träna med oss, det är den skola vi är på och tränar (de andra skolorna kommer till den skolan och tränar med oss). De var väldigt duktiga och det var riktigt roligt att träna de. Lisette och jag switchade idag så jag tränade killarna och hon tjejerna. Några av de blivande tränaren var även mer aktiva idag under träningen och det tillkom även några nya. På slutet av träningen med barnen samlade vi de i ett klassrum och visade en handbollsmatch med projektor, det verkade vara uppskattat så det ska vi fortsätta göra. Det ger dem förhoppningsvis lite bättre uppfattning om helheten av handboll.

När vi körde praktik med de vuxna på slutet så avslutade vi med enmanskontringar och hela skolans barn som var kvar i skolan stod och hejade på alla, så himla häftigt! När vi till avslutade helt och skulle gå därifrån så ville alla barn ta på oss och säga hej. Så himla fina barn och de fick mitt hjärta att smälta. Sådana upplevelser tar ett tag att ta in, iaf för mig.

Dagen avslutades med middag på hotellet och jag testade ”traditional food” som heter Ugali. Det är en vit degklump både till utseendet och konsistensen. Smakade inte så mycket, men var helt okej.

 

Söta barn som stod vid sidan av planen och tittade på

IMG_4337

Träning

DSC_0004

 

DSC_0023

DSC_0018

Efter träningen i klassrummet när vi visade handbollsmatchen

DSC_0033

På eftermiddagens praktiska del med ledarna: här har vi Benson

IMG_1970

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *