Pandox Training Course 2015

Att säga hej då till alla denna gång har varit väldigt tufft och tråkigt. Framförallt för att jag faktiskt inte har någon aning om jag någonsin kommer träffa alla dessa människor igen.

Men sammanfattningsvis har det varit en alldeles fantastisk tid här i Kenya, i Nyeri, och det var har varit en otroligt härlig och rolig upplevelse att få lära känna alla människor och sprida handboll på det sättet vi har gjort. Under dessa 2 veckor har vi träffat runt 55 stycken coacher varav 4o stycken helt nya ansikten och runt 500 barn som kommit och tränat med oss. Himla häftigt !

Nu är kursen klar för i år och ikväll flyger vi hem till Sverige igen med blandade känslor. På ett sätt vill jag inte härifrån och på ett sätt ser jag fram emot att komma hem till nära och kära och påbörja mitt nya jobb och min nya del av mitt liv.

 

STÖRSTA TACKET GÅR SJÄLVKLART TILL PANDOX. Pandox har drivit detta projekt ”Pandox Youth Handball Movement ” i 4 år nu och på detta fantastiska sätt spridit handboll och glädje i Kenya. Projektet och handbollen har vuxit något enormt här och antalet coacher och handbollsspelande barn bara stiger.

Jag är så himla tacksam över att få vara en del att detta projekt !

TACK till Lisette som är den allra bästa kompanjonen jag kan tänka mig i detta projekt. Hennes intresse, engagemang och tålamod att lära ut handboll är beundransvärt. Sedan är det guld värt att vi kan prata om allt som vi ser och är med om här under tiden vi är här. Vi har både skrattat och gråtit ihop under dessa veckor och haft riktigt roligt varenda dag.

 

10500394_770416296359832_4879461098193205645_n

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *