Oktober 2013

Det är då jag startar Momatzo Träning och Hälsa.
Har aldrig drivit eller jobbat med eget företag innan så det är extremt mycket nytt för mig. Men för det mesta är det roligt och utmanande. Syftet med företaget är att jag vill kunna jobba med det jag tycker är roligt vid sidan om studierna.

Vad gör mitt företag då?

Ganska uppenbart så är har huvudinriktningen att göra med träning och hälsa och just nu så jobbar jag framförallt med massagebehandlingar och triggerpunktsbehandlingar. Planen för att utveckla företaget och mig själv är att jag vill utbilda mig till personlig tränare och då även jobba med det.

Sedan har jag även ett väldigt roligt sidospår vilket är att översätta och tolka från tyska till svenska och tvärtom.

Konstig kombination kanske?! Men det är 2 saker jag verkligen tycker är roligt och brinner för.

Jag är uppvuxen i Tyskland och har därigenom tyskan som modersmål liksom svenskan, vilket är väldigt lyxigt. Sedan tycker jag att det är väldigt roligt med språk och har läst 30hp tyska på universitetet.

För 2 år sen så började jag på Sjukgymnast/Fysioterapeutprogrammet, vilket nog är bland det bästa som jag gjort. Det känns som rätt utbildning till 110% och jag har en plan och dröm om vart jag vill inom yrket. Har gått 2 utbildningar vid sidan om så att jag nu är diplomerad massör och triggerpunktsbehandlare.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *