Ny vecka

Starten på denna vecka har varit väldigt bra, mindre kaotisk än förra veckans måndag där folk som ville delta droppade in lite när som under dagen och vi kände att vi inte hade riktigt koll.

Vi började dagen klockan 9 som alla andra dagar och deltagare i tränarkursen droppade in, tror det blev 13 stycken. Sedan skulle vi träna en girls highschool idag men de fick tyvärr inte tillåtelse av rektorn vad vi fick höra. Då fick Temple Road skolan barn träna med oss igen 😀  De är härliga barn så det var kul ! Det var för Temple Road skolans tjejer vi hade betalat avgiften till turneringen och på slutet av dagen så ropade deras lärare Greys på oss och gav oss varsin present som tjejerna ville ge oss. Så himla himla fint och gulligt av dem. Det var ett litet brev och en afrikansk sjal som man kunde ha sig när det var lite kallt 😉 jätte fint 🙂

Så på förmiddagen tränade vi barnen visade en handbollsmatch och sedan efter lunch körde vi lite teori (basics) och sedan praktiserade vi ungefär samma saker på planen med de vuxna. Avslutade den träningen såklart med kontringar, vilket de tyckte var roligt.

 

I dagens tidning stod det om helgens turnering

IMG_2203

Vår fina present av Temple Road tjejerna

IMG_2245

 

Vi avslutade förmiddagens träning med snabbhandboll

IMG_2190

 

Nytt gäng tränare som ska gå kursen

DSC_0015

 

IMG_2215

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *