Nu drar jag igång med personlig träning

Wohooo ! Nu är det dags att dra igång och jobba aktivt som personlig tränare har jag tänkt. Jag vill hjälpa och inspirera så många jag bara kan till att börja träna och få in det som en härlig del i livet.

Min träningsfilosofi är att träning är något för alla! ALLA kan träna och ALLA mår bra av träning. Sedan att träning för alla inte ser likadan ut är självklart för de flesta. Alla kan inte tycka det är kul med fotboll eller springa 2 mil i skogen. Men jag tror att alla kan hitta något som passar en själv just här och just nu i livet beroende på vart man befinner sig i livet och vilka fysiska och psykiska förutsättningar man har.

Min träning är oerhört viktig för mig och ger mig en enorm glädje och kraft i vardagen och livet som jag inte vill vara utan. Då passar det perfekt för mig att även kunna jobba med träning.

Det jag kommer börja med att dra igång är att jobba med träningsupplägg och träningsprogram, framförallt online.

Det kommer gå till på följande sätt: Gå in på fliken ”Personlig träning” och klicka på den gröna knappen träningsprogram längst ner på sidan. Då kommer du få en blankett som svar av mig tillbaka där du kommer få fylla i detaljer kring din nuvarande träning, ditt mål och syfte med träningsprogrammet och mer specifikt vad du vill träna och vilka förutsättningar du har. Av dina svar kommer jag sätta ihop ett specifikt träningsprogram för just dig.

Vad är då fördelen med ett träningsprogram?

JO med ett träningsprogram sätter du först och främst ord på ditt mål. Vad vill du uppnå med din träning? Redan då är du en bra bit på väg mot ditt mål. Sedan får du ett tydligt syfte med varje övning och varje träningspass. Många upplever det lättare att utföra ett träningspass om det är inplanerat och har ett tydligt syfte.

Ett träningsprogram kan även hjälpa dig som har fastnat eller inte lyckats uppnå det mål du har satt upp. Det kan vara enkla detaljer som behövs ändras på för att få det resultat du vill.

 

Så är du sugen att sätta upp ett mål och träna efter ett träningsprogram så klicka in på fliken ”Personlig träning” och skicka iväg en intresseanmälan så får du hjälp av mig.

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *