Nästsista dagen

Nu är det onsdag och redan nästsista dagen här i Nyeri tråkigt nog. Denna dag var väldigt lik gårdagen.

Det kom en skola på förmiddagen Hill farm primary school och tränade med oss . Handbollsmatch, snö och Partille cups promofilm visades igen och vi körde basic- pass för de var nybörjare. Även denna klass var väldigt intresserad, duktig på att lyssna och lärde sig snabbt.

Innan lunch blev det en liten försvars genomgång med deltagarna och efter lunchen kom det en ny Primary school, Mt Kenya Academy. Även de var nybörjare så vi fokuserade på de viktigaste grunderna. Denna skolklass hade inte lika stort intresse som flera andra skolor men det blev en bra träning.

Därefter har jag varit och lämnat alla skor jag har haft med mig, kommer ett inlägg om det senare idag eller imorgon 🙂 Det blev väldigt bra i slutändan iaf 🙂 och efter det gick vi en sväng till en skola som ligger bredvid Temple Road skolan där St. Marys boys tränade och var där och kollade en stund.

Nu ikväll  har vi lite jobb inför morgondagen eftersom det är sista dagen och det blir teori, praktik och avslutningsceremoni med deltagarna som varit med oss denna vecka.

 

Förmiddagens träning

DSC_0004

 

 Härlig gruppbildDSC_0071

 

 

 

 

 

Dagens eftermiddagsträning

IMG_2258

 

 

IMG_2257

 

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *