Lic. Personlig tränare

 

Jajamen, nu har jag fått hem Licensen! En ritkigt häftig känsla att ha sin första utbildning i livet klar och kunna söka jobb inom den branschen. Ännu häftigare att jag kännar att denna utbildning har gett mig så mycket mer kunskap än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. SÅ HÄFTIGT!!

Trots att jag innan utbildningen kände att jag hade lärt mig för lite om träning som rehabilitering på fysioterapeutprogrammet hade jag inte vågat tro att denna utbildning till personlig tränare skulle kunna ge mig så mycket mer som den faktiskt har gjort.

Så mycket kunskap, insikt och så många nya övningar och tankesätt jag fått under denna utbildning är fantastisk. Jag är glad att kunna kombinera min fysioterapeutexamen med personlig träning och det är väldigt mycket jag kommer ta med och ha användning av i mitt framtida yrke.

 

Blir du sugen att utbilda dig till personlig tränare?

Här har ni länken till the Academys utbildningar: http://www.theacademy.se/utbildningar/

 

 

10639550_10152366164088087_5981600764109284704_n

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *