Fredag på Chorong’i Primary School

Idag är det fredag och dags för examen igen, denna gången för andra veckans deltagare. Det var planerat att vi skulle vara på D.E.B. Primary, men det blev ändrade planer och vi höll till på Chorong’i Primary School, där vi även var sista dagen förra året.

WOW vilken förmiddag det blev! Deltagarna gjorde en klockren träning över förväntan. Samarbete och glädje genom hela träningen där barnen verkligen var i fokus. Lisette och jag stod med gåshud vid sidan av och var imponerade. Troligtvis både för att det var en fantastiskt bra träning men även för att det var den sista träningen innan vi åker hem igen. Denna gången känns det extra mycket eftersom det är vårt sista år vi håller i kursen på plats. Mina känslor och tankar är verkligen helt splittrade när det gäller det, då jag är helt överlycklig, glad och tacksam för att jag har fått vara här i 4 år , men samtidigt så himla ledsen då det varit såååå fantastiskt att få vara här och sprida den kunskapen vi gör här.

Barnen på Chorong’i Primary School var nog de bästa handbollsspelare vi tränat under dessa 2 veckor och det blev en bra avslutning rent handbollsmässigt.

Under eftermiddagen var det dags för avslutningsceremoni som blev okej. Inget jätte bra avslut från MSG då Julius inte var närvarande som han hade sagt och skulle avsluta kursen. Men vi gjorde det bästa av situationen och sedan blev det fotosession med alla deltagare.

 

Söta barn på skolan

 

Träningen

 

Dags för diplomutdelning

Hela gänget

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *