Första uppdraget med företaget blev inte riktigt vad jag hade tänkt . . .

Det som blev mitt första uppdrag med mitt företag blev väldigt speciellt och nog helt klart bland det mest utmanande jag har varit med om i mitt liv. Är väldigt glad att jag inte riktigt visste vad det var jag tackade ja till från början för då hade jag nog inte gjort det, vilket jag hade ångrat.

Jag var tolk på presskonferenser!  Extremt roligt uppdrag. Det var på fotbollsmatcherna Sverige-Österrike och Sverige-Tyskland i höstas.

Sammanlagt blev det 3 presskonferenser. Var lika nervös på alla 3 men det var nog ändå värst inför första eftersom jag inte alls visste vad det innebar. Trodde absolut inte att jag skulle sitta på ett podie och översätta i mikrofon med en hel sal med reportrar.. Men så blev det och jag överlevde!

Sen är det ju lite roligt att det blev min allra första fotbollsmatch, som  jag faktiskt såg hela matchen. Har inte ens sätt en hel match på tv innan och nu blev det live direkt. Förvånansvärt nog så blev det en positiv överraskning och jag tyckte det var riktigt kul att se båda matcherna och har sett en match efteråt på tv. Sen avtog intresset lite igen.. Men sammanfattningsvis så var det en rolig och häftig upplevelse och jag kommer helt klart titta på fotboll igen.

 

 IMG_3172

IMG_3183

 

 IMG_3195

 

IMG_4184

 

 

IMG_4183

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *