Dags att uppdatera

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade både hemsidan och bloggen. Men nu är tanken att det ska ske lite mer kontinuerligt.

Det jag måste börja med att dela med mig av är att projektet Pandox Youth handball Movement fortsätter ett år till. Detta innebär att Lisette och jag kommer åka till Kenya igen och genomföra detta projekt i januari/februari 2015. Ser oerhört mycket fram emot detta och vi är i full gång med att utvärdera vad det är som kan förbättras från detta år. Vi Logo_Pandox_Youth_Handboll_kommer troligtvis ha ett lite annat upplägg nästa år och även lägga till en del i utbildning som handlar om skador, skadeförebyggande träning och rehabilitering efter träning. Ser sååå mycket fram emot att få åka till Kenya igen, med Lisette som sällskap och återigen få träffa alla härliga människor vi lärde känna.

 

 

 

 

Sedan börjar det även närma sig min utbildning till personlig tränare. Bara 1 vecka kvar nu tills det drar igång, 14 dagar med fullspäckat schema som avslutas med praktisk och teoretisk examination. Mycket spännande!

 

Dessutom börjar min sista termin på Fysioterapeutprogrammet nu till hösten, vilket innebär att om ett halvår är jag Leg. Fysioterapeut. En lite blandad känsla, att stduietiden (för nu..) är över och jobblivet börjar. Men ser mest fram emot att faktiskt äntligen få börja jobba med det jag tycker är så fantastiskt kul.

Så man kan ju inte annat än påstå att jag har en otroligt rolig, spännande och utmanade framtid framför mig  just nu. Himla härlig känsla!

IMG_5434

 

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *