Dag 5 – Chorong’i Primary School

Idag har vi varit på den sista skolan för denna gång. Chonrong’i Primary School som är den skolan där Julius jobbar och även den underbara Joseph som var deltagare i förra veckans kurs.

Det är helt klart den allra finaste planen vi varit på här i Kenya överhuvudtaget med klippt gräs. Deltagarna fick en träning riktigt fina och intresserade barn från skolan.

Det var dags för examen för deltagarna och majoriteten klarade det galant. Lite tveksamheter hos vissa, men i det stora hela så har dessa människor lyckats göra en fantastisk resa bara under dessa 5 dagar. Många nya deltagare som har utvecklats enormt. Riktigt roligt att se dem växa i en rollen som tränare och utvecklas under veckan. Trots att de är så många deltagare var alla på hugget och på under hela träningen, vilket de ska ha en eloge för.

En utveckling som ingen kunnat missa är en av dem som somnade vid ett träd vid första träningen på måndagen och sedan i onsdags har varit en av de som visat mest engagemang och varit fantastisk med barnen.

Eftermiddagen började med en inblick i house of human rights för deltagarna och sen diplom, T-shirt och Usb utdelning samt självklart fotografering med alla .

Underbar fredag som inte kunde slutat på ett bättre sätt än fredagsmys med min kenyanska familj. SÅ mycket kärlek till dem.

 

/H

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *