Dag 2 – tisdag

WOW vilken dag det har varit. En fantastiskt rolig och bra dag! Vi började morgonen med att visa lite bilder från gårdagen så att deltagarna skulle hinna komma (klockan 9 var endast 4 av 17 deltagare där, men 9.15 hade redan många dykt upp , vilket var positivt).

Vi började då dagen med teorigenomgång av försvarsspel, vilket deltagarna inte hade så mycket erfarenhet av innan. Sedan gick vi ner på plan och gick igenom dagens träning lite kort med deltagarna så de fick testa på.

Klockan 10 så kom Consolator Primary school och fick träna ett roligt försvarsinriktat pass. Vi avslutade träning runt 11.15/11.30 när alla skolbarnen får rast. Vi avlutade förmiddagen med lite mer teori och kolla på en match med 5:1 försvar.

Till lunch åt vi Mukimo (potatis, lök, majs, ärtor och spenat ihopmosat till en klump), vilket är min favoritmaträtt här hittills. Det är även den alla här påstår att man får den berömda afrikanska rumpan av 😉 haha.

Efter lunch var det dags för mig att hålla föreläsning och praktik om skadeförebyggande träning för handbollsspelare. Lite pirrigt innan men bara roligt när det väl satte igång. Efter ca 45 minuter föreläsning och filmvisning av övningar så gick vi ut och körde ett fyspass med endast kroppsvikt som belastning. Till slut under den sista utmaningen så hade alla gett upp, men de kämpade ändå på väldigt bra och jag hoppas alla kommer ha träningsvärk resten av veckan 😀

Eftermiddagen bestod av en utflykt på stan, till det nya köpventret som Lisette och jag var övertygade om hette ”Neighbours” men som det visade sig hette ”Navas”. Vi fick guidning av Moses som visade oss runt i stan och till köpcentret, Hittade även Nyeris gym på vägen.

Det är en väldigt speciell känsla att gå på stan, då vi får mycket uppmärksamhet som vita. Känslan är svår att beskriva och det är så otroligt mycket intryck från alla människor man möter och hur det ser ut.

Efter denna dag var vi båda väldigt trötta och efter en tidig middag (som dock drog ut på tiden 😉 ) och lite kort förberedande så gick vi och la oss.

 

Försvarsträning

Försvarsträning

 

IMG_3071

 

Consolator Primary School

Consolator Primary School

Dagens lunch : mukimo och kyckling

Dagens lunch : mukimo och kyckling

 

Eftermiddagens träning

Eftermiddagens träning

Mycket övningar 2 & 2

Mycket övningar 2 & 2

 

DSC_0021

 

DSC_0014

 

 

DSC_0028

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *