Dag 1 – måndag

Vi kunde inte ha fått en bättre start på kursen än denna (förutom den afrikanska logistiken , där det alltid finns mycket att jobba med … 😀 )

Vi var på Kirimara Primary School idag där vi fick träna helt underbara barn som ville lära sig och lyssnade. Tog till sig alla övningar och handbollen hur bra som helst och körde hårt under förmiddagen.

Även deltagarna gav ett superbra första intryck och var aktiva, ville vara med och ställde mycket frågor redan under förmiddagen. Deras engagemang fortsatte på samma sätt under eftermiddagen då det var deras tur att först ha lite teori om dagens träningsupplägg och sedan träna praktiskt just samma träning som vi körde med barnen under förmiddagen.

För vissa var det första gången de höll i en handboll och andra har varit på vår kurs 5 år i rad och verkligen lever för handbollen. En fantastisk mix och härliga människor som vill lära sig och dela med sig av sina egna erfarenheter och kunskaper.

 

 

Dagen logistik: vi ska samlas kl. 9 på MSG kontoret , kommer dit och kanske hälften av deltagarna är där, väntar in resten samt bilar som ska köra oss i ca. 45 minuter. Därefter startar resan där bagageluckan får stängas med rep för att få med allt material ( mål, bollar osv) . Därefter så kör vi in på småvägar bland kaffeplantage ( riktigt häftigt) och sedan kommer vi fram efter ca. 30 minuter med en liten felkörning. (Tanken var att barnens träning skulle börja 10.00..) 10.15 är vi framme och då finns det ingen elektricitet. När elektriciteten är kirrad så fortsätter vi vår introduktion av kursen samt går igenom veckans schema med deltagarna och presenterar oss för varandra. Allt detta resulterar i att träningen börjar 11.10 . Haha. Hakuna Matata! Ingen stress, alla var glada och nöjda

 

/ H

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *