Alla hjärtans dag

Tror knappast att man kan tänka sig ett bättre sätt att fira allahjärtansdag än att vara på Safari 😀 och dessutom med Lisette ! Kommer blir grymt !!

 

Vill inte riktigt lämna Nyeri men ser så otroligt mycket fram emot safarin, lite blandade känslor.

Planen nu är att åka tidigt tidigt från hotellet i Nyeri, runt 04.00 för att hinna med en morgontur i Safariparken innan vi checkar in på hotellet kl 10. Sedan ska vi äta lunch där innan vi beger oss ut på andra safarivändan när det blivit lite svalare och mörkare på eftermiddagen. Efter det blir det middag och vi ska sova på ett hotell i safari-parken. Lisette och jag hade önskemål om att få tälta (det var de 2 alternativen vi hade att välja mellan) men våran ”driver” ville inte sova med 2 mzungus  i ett tält i safari-parken. De tyckte att man skulle vara flera än 2 och trodde vi skulle vara för rädda.. 😀 haha

Så på lördag jätte tidigt innan det blir varmt så ska vi ut på en morgon-safari-tur och då skulle vi ha chansen att se djuren jaga. Därefter blir det frukost och sedan en sista vända genom safari-parken på väg ut. Därefter ska vår ”driver” köra oss till Nairobi, vilket ska ta runt 7-8 timmar.. Sedan går planet hem runt 23 på kvällen och vi landar hemma igen på söndag morgon.

 

 DSC_0031i

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Lämna gärna ett ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *